Een stam

Claeys

uit Waarschoot

meer dan vier eeuwen

in Kaprijke

 

Geacht familielid, waarde bezoeker,

Welkom op deze website.

In 1987 gaf de heer Marijn Claeys een boek uit "Een Stam Claeys uit Waarschoot bijna Vier Eeuwen in Kaprijke".  Hier brengen we een nieuwe versie van dit boek.

Niet het hele boek want we willen natuurlijk de privacy van de levenden respecteren.  Trouwens, mochten uw ouders of u zelf hier in deze bladzijden vermeld worden en mocht u voor meer (of minder) uitleg zijn dan horen we graag van u.

Anderzijds heeft onze onversaagde speurder sedert 1987 allerlei feiten en gebeurtenissen bijgevonden die de familie Claeys aanbelangen en de meeste daarvan brengen we u hier, samen natuurlijk, met de onvermijdelijke overlijdens.

Heeft u aanvullingen, verbeteringen, foto's, bidprentjes of welke andere informatie ook over hetgeen hier besproken wordt ?

Bent u een nakomeling van een vrouwelijke Claeys die hier besproken wordt ?  Het aantal papieren bladzijden voor een boek is beperkt: hoe dikker het boek hoe pijnlijker de prijs, hoe lager het aantal kooplustigen.  Maar hier op het internet is er eigenlijk slechts één beperking op het aantal web-bladzijden en dat is de tijd die nodig is om de gegevens er toe te voegen.  Dus aan alle afstammelingen van onze Claeysen en Claysen zeggen we dit: we zouden hier heel graag ook over uw lijn iets toevoegen.

Heeft u documentatie over het Meetjesland in het algemeen, of een (oude) foto van de streek ?  Neem contact op met ons aub.  Dank bij voorbaat.

Veel leesgenot !
DN

Naar de top van deze blz.

Inhoudstafel
Overzicht I - Overzicht II - Overzicht III

Doorzoek onze Claeys website
 

MijnPlatteland homepage


Meest recente bijwerking: 24 October 2015


  Inleiding

  Kaprijke

  Naamverklaring

  Inhoudstafel

  Overzicht I

  Overzicht II

  Overzicht III
  MijnPlatteLand.com

[an error occurred while processing this directive]