[an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive] Meetjesland Zoekbladzijde
Het Meetjesland, Oost-Vlaanderen, België

Zoek het op in onze Meetjesland website !

 

U kan nu onze Meetjesland website doorzoeken met de hulp van www.Freefind.com die wij natuurlijk van harte bedanken voor hun efficiëntie en vrijgevigheid.

FreeFind laat u toe om 't even welk woord of om 't even welk stukje zin op te zoeken in al onze Meetjesland bladzijden.  In één klap !  Behalve het Tijdschrift «Ons Meetjesland».  Om iets op te zoeken in dat tijdschrift kan u hier terecht. (Waarom ?  Omdat Tijdschrift «Ons Meetjesland» door Ancestry.com gehost wordt en dus op een andere server staat.)

En wie de Engelstalige versie van onze Meetjesland webstek wil doorzoeken mag hier klikken.

Freefind laat ook logische (Boolian) zoekopdrachten toe: er komen meer resultaten uit de bus als u zoekt naar Eeklo OR Maldegem dan alleen maar naar Eeklo.  Het Engelse woordje OR betekent of. U kan ook zoeken naar Aalter AND Waarschoot, en zo vraagt u iedere blz waarop zowel Aalter als Waarschoot voorkomen.

Geef hieronder de woorden die u
wenst te vinden en druk daarna op
de "Zoek !" knop:
search engine by freefind

Bovenaan op de (eerste) bladzijde van de resultatenlijst van uw zoekopdracht staan eerst een paar advertentie's of betaalde "resultaten" gevolgd door de woorden " Search Results From This Site" gevolgd door de werkelijke zoekresultaten van onze Meetjesland website.  Indien de resultaten op meerdere bladzijden staan ziet u ook "Prev" en "Next".  Daarmee gaat men naar respectievelijk de vorige en de volgende bladzijde van de resultatenlijst.

Vindt u een foutje of iets belangrijks dat ook een paragraaf of een blz verdient dan zouden we het op prijs stellen mocht u ons uw commentaar upsturen.  Neem dan gauw contact op met ons.

Naar de top van deze blz.>

[an error occurred while processing this directive]


Meest recente bijwerking: 13 October 2017

[an error occurred while processing this directive]