Stamboom van de familie Bauwens afkomstig van Eeklo

De familie Bauwens
afkomstig van Eeklo

Welkom op onze Bauwens webstek !

Het wapen van Eeklo
Het wapen van Eeklo

We zijn optimistisch en beginnen deze stamboom met 6 — Petrus Bauwens.  Hij werd geboren rond 1732.  We hopen dat iemand algauw nog 5 — zijn ouders en 4 — grootouders zal vinden.  Als dat mag zijn dan zullen we niet verplicht zijn iedereen hier in deze stamboom een nieuw volgnummertje te geven.

We hopen ook algauw in contact te komen met nakomelingen van de auteur Robert Bauwens.  Zij zijn de copyright holders van dit werk.  We willen hun toestemming vragen(beter laat dan nooit) om hun stamboom hier te mogen publiceren.

Hebben ze liever niet dat hun stamboom hier gepubliceerd wordt dan verbergen we hem met toegang ertoe spijtig genoeg gereserveerd voor enkelingen.  Of, andere oplossing, iemand van de familie Bauwens neemt deze publicatie gewoon over en publiceert ze waar hij/zij maar wil.

Zo erg is dat allemaal niet !

Natuurlijk zijn uw aanvullingen en verbeteringen altijd heel heel welkom.  Het spreekt van zelf dat dat geldt voor de hele inhoud van mijnplatteland.com.  Neem aub contact op met ons.

Op een huwelijksreceptie werd ik voorgesteld aan een heer die afkomstig was van Assenede.  Het gesprek kwam algauw terecht op stambomen en over zijn familie stond er ook een stamboom op het internet.  Met veel fouten erin zei hij nog.  Het ging over een stamboom die wij hier op mijnplatteland.com gepubliceerd hebben.  Hij kreeg ons kaartje en beloofde ons verbeteringen en aanvullingen.  Spijtig genoeg wachten we nog altijd.  En zo komen we natuurlijk niet vooruit.  En... vertelt hij nu nog altijd dat er fouten staan in die stamboom ?

Dus laat die fouten aub niet staan !  Zend ons de verbeteringen en aanvaard ons mea culpa per kerende.  Dank bij voorbaat.
 

Vergeef ons dat we hier even stilstaan bij een van de nakomelingen van deze stam: Lieven Bauwens is de E-Crane man.  De E-Crane is een echt engineering wonder: dit hijstuig is altijd in evenwicht, heel ergonomisch en zeer zuinig in verbruik.  Klik hier voor een bezoek aan de prachtige officiële webstek van de E-Crane.  En hier vindt u onze bedenkingen, onze E-Crane case study.

Veel leesgenot !

DN - 4 maart 2015


Het Woord Vooraf van Pastoor S. Van Avermaet
Inhoudstafel

Top van deze blz

Inhoudstafel
De foto's
Doorzoek onze Bauwens webstek !

Uw suggesties, aanvullingen en verbeteringen zijn steeds heel welkom.
Neem aub contact op met ons.

Meer stambomen

MijnPlatteland homepage
MijnPlatteLand.com

Meest recente bijwerking :  26-04-2021
Copyright (c) 2024