Een foto-album van Gabrielle de Pape

Een foto-album
van
Gabrielle de Pape

De foto's in dit foto-boekje zijn alle van nagenoeg hetzelfde formaat: 13 x 9 cm.  Het is een boekje van klein formaat met slechts één foto per bladzijde.  In totaal 33 foto's die u hier worden voorgesteld in dezelfde orde als in het boekje.  Maar wie was het die dit foto-album samenstelde en aan ons naliet ?

Een blz van dit foto-ablumGabrielle de Pape was de dochter van Clara Haverbeke (° Bassevelde 26.01.1891 - † Gent 13.12.1976) en van Theofiel de Pape (° Bassevelde 31.05.1885 - † Sluiskil, Nederland 07.07.1964).  Zij werd geboren in Bassevelde op 13 mei 1918 en overleed er—ongehuwd—in het W.Z.C. St.-Bernardus op 21 december 2008.  Hier vindt u haar bidprentje.

Dit fotoboek vult mooi de foto-albums aan van Elvire Van Vooren en van Hélène Haverbeke.

Als u klikt op een foto zou een groter exemplaar moeten verschijnen.  In een nieuw venster dan ook nog wel.  Dus als u dat venster sluit zou u terug moeten zijn in het album met de foto die u zopas in groot formaat bewonderd heeft.

We hopen eens te meer op uw hulp te mogen rekenen: we zouden wel graag van allen die op deze foto's voorkomen en ook van hun levenspartners het volgende willen te weten komen:

Heeft u meer informatie over iemand die in dit foto-album voorkomt of over zijn familie, heeft u een verbetering of een mooie foto of een beter bewaarde foto dan ons exemplaar, neem dan aub contact op met ons.  Beste dank bij voorbaat.

Onze allerbeste dank voor dit foto-album aan Mevr. Rita Wauters.  Dank ook aan Roger Van Zele, Greta Haverbeke en Patrick Deroover.  Zij hebben ons geholpen bij de identificatie van zo veel personen in die foto's.Top van deze blz
De foto-lijst

Het foto-album van Elvire Van Vooren
Het foto-album van Hélène Haverbeke

Het Meetjesland
Stambomen

MijnPlatteland homepage
MijnPlatteLand.com

Meest recente bijwerking :  02-05-2021
Copyright Notice (c) 2024