Een Stam Claeys uit Waarschoot meer dan vier Eeuwen in Kaprijke

Een stam

Claeys

uit Waarschoot

meer dan vier eeuwen

in Kaprijke

 

Geacht familielid, waarde bezoeker,

Welkom op deze website.

In 1987 gaf de heer Marijn Claeys een boek uit "Een Stam Claeys uit Waarschoot bijna Vier Eeuwen in Kaprijke".  Hier brengen we een nieuwe versie van dit boek.

Niet het hele boek want we willen natuurlijk de privacy van de levenden respecteren.  Trouwens, mochten uw ouders of u zelf hier in deze bladzijden vermeld worden en mocht u voor meer (of minder) uitleg zijn dan horen we graag van u.

Anderzijds heeft onze onversaagde speurder sedert 1987 allerlei feiten en gebeurtenissen bijgevonden die de familie Claeys aanbelangen en de meeste daarvan brengen we u hier, samen natuurlijk, met de onvermijdelijke overlijdens.

Heeft u aanvullingen, verbeteringen, foto's, bidprentjes of welke andere informatie ook over hetgeen hier besproken wordt ?

Bent u een nakomeling van een vrouwelijke Claeys die hier besproken wordt ?  Het aantal papieren bladzijden voor een boek is beperkt: hoe dikker het boek hoe pijnlijker de prijs, hoe lager het aantal kooplustigen.  Maar hier op het internet is er eigenlijk slechts één beperking op het aantal web-blad­zijden en dat is de tijd die nodig is om de gegevens er toe te voegen.  Dus aan alle af­stam­melingen van onze Claeysen en Claysen zeggen we dit: we zouden hier heel graag ook over uw lijn enige foto's en/of wat informatie toevoegen.

Heeft u documentatie over het Meetjesland in het algemeen, of een (oude) foto van de streek ?  Neem dan aub contact op met ons.  Dank bij voorbaat.

Veel leesgenot !
DN

Naar de top van deze blz

Inleiding
Inhoudstafel
Overzicht I - Overzicht II - Overzicht III
Doorzoek onze Claeys website

Meer stambomen

MijnPlatteland homepage
MijnPlatteLand.com

Meest recente bijwerking :  12-12-2021
Copyright (c) 2024Home
Doorzoek onze Claeys webstek    

Overzicht I
Overzicht II
Overzicht III

Inleiding
Inhouds­tafel
Naam­ver­klaring
Afkortingen
Kaprijke

mijnplatteland.com